Lervik Idrettsforening - 2002 håndball

Pakkeliste til Messe Cup 19.-21. mai

Hei alle sammen. Reidar har sendt ut litt info ang. Messe Cup på mail. Viktig at dere gir tilbakemelding til han ang. kjøring. Her kommer forslag til pakkeliste:

Kampdrakt – både bortedrakt og hjemmedrakt

Sko – både inne og utesko,  og evnt slippers

Lervikdress – kult å reise i den

Drikkeflaske

Ball

Knebeskyttere og annet personlig utstyr (såler osv)

Egen bag til å ha med i hallen

Madrass, laken, dyne og pute

Håndklær

Toalettsaker

Vanlig tøy

Yttertøy

Lommepenger

Reidar kommer tilbake til tidspunkt for avreise fredag. Husk å ta med matpakke til fredag kveld.

Cup er alltid kult! Dette kommer garantert til å bli moro.

Bøttelotteri

Hei alle sammen.

En stor takk til primus motor og organisator Heidi Vatle, og flott gjennomføring av superjentene våre ved årets første bøttelotteri. Innsatsen ga 4335 kr i kassa. Herlig jobba, jenter!

TEMASERIE 1. APRIL

Siste runde i temaserien går av stabelen i Sarpsborghallen førstkommende lørdag. Felles avreise fra Vestbygda kl. 08.15. Vi spiller  kl. 09.40, 10.20, 11.00 og 11.40. Ta med en god matpakke, og ellers alt du trenger for å spille kamp.

Vi gleder oss.

Vennlig hilsen Reidar, Guro og Hanne-Marie

MESSE CUP 19.-21. mai

Hei. Superjentene våre er meldt på til Messe cup som går av stabelen i Tønsberg 19.-21. mai. Det er en flott cup med mye liv og røre for jentene våre, samtidig som den er nær og publikumsvennlig for foresatte. Det jobbes med å fylle på kontoen til jentene, så denne gangen må vi betale påmeldingsavgiften fra egen lomme. Sosiale tiltak under cuppen sponses av lagkassen. Mer informasjon kommer nærmere. Vi ber om at kr. 800,- betales til kontonr 1121 06 52428 innen 10. april. Merk betalingen med spillerens navn H_J2002-2003 Messe cup 2017.

Hilsen Reidar, Guro og Hanne-Marie

Viktig informasjon

1. Temaserie til fredag 10. februar. Felles avreise fra Vestbygda kl 17.00. Vi skal spille fire kamper i Vestby. Ta med matpakke og frukt.

2. Hjemmekamp lørdag 11.februar er UTSATT til onsdag 15. februar kl. 2045 i Gaustadhallen. Oppmøte i hallen kl. 20.00. Sekreteriatet dekkes opp av de som skulle sitte der 11. februar.

3. Foreldremøte på klubbhuset tirsdag 14. februar som tidligere annonsert.                                                                        Agenda: Trenerens hjørne - Guro og Reidar rapporterer, cup 2017, økonomi, dugnad, sosial samling, utstyr, eventuelt. Kom gjerne med innspill til emner å ta opp: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sportslig hilsen Reidar, Guro og Hanne-Marie