Lervik Idrettsforening - Håndball Gutter 2015/2016 - Viktig informasjon - Hvem skal være med?

Håndball Gutter 2015/2016 - Viktig informasjon - Hvem skal være med?

Hei - VIKTIG INFORMASJON FOR DE SOM VIL SPILLE HÅNDBALL!!!

For å legge til rette for håndballspill for 2005 gutter, er 1 lag meldt på i serien. Oversikt over kamp-program ligger her: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=23831&mal=2&lag=10295. Som dere ser er det 9 kamper - 6 hjemme (2 søndager med dobbel-kamp) og 3 borte i 2015. Siden vi pt ikke har endelig oversikt over trener/oppmann etc, er vi avhengig av støtte fra 2006 laget - både til å få gjennomført treninger og å få evnt nok spillere til kampene.

Inntil videre planlegger vi derfor med oppstart trening i håndball etter høstferien - tirsdag 6.oktober sammen med 2006 kullet, fra 16-17 i Gaustadhallen -. (Fast trening 1 gang i uken) Dersom vi klarer å komme i gang før, vil vi det. Men det store spørsmålet er:

HVEM ER MED? SEND EN MELDING TIL GUDMUND PÅ 90612880 DERSOM DERES 2005 SØNN SKAL VÆRE MED PÅ HÅNDBALL. Dette er god alternativ trening, gjerne i tillegg til fotballen, og et viktig bidrag til økt ballforståelse, og sosialt fellesskap også gjennom vinterhalvåret! Si i fra til Gudmund så raskt som mulig, slik at vi kan gi et godt tilbud til de som ønsker det! (Da Gudmund skal svare videre settes fristen til søndag 23.august - så svar nå....)

Mvh G