Lervik Idrettsforening - Dette gjelder bare foreldre til jentene

Dette gjelder bare foreldre til jentene

2007-jentene er meldt på Fredrikstad cup, men de har et lite problem med at de er litt få jenter. Derfor håper de at de kan låne tre av 2008-jentene til å være med på Fredrikstadcup (håndball) i pinsen.

Vi ønsker derfor at dere tar en prat med døtrene deres om dette er noe de ønsker å være med på, og selvfølgelig om det er noe som passer inn i planene deres. Noen har kanskje andre planer i pinsa, og da er det jo ikke aktuelt uansett.

2007 skal spille på stor bane under cup'en (noe som er nytt for de jentene også), så de jentene fra 2008 som skal være med må også få øvd seg litt på det. Hvordan vi løser det med treninger sammen med 2007 fram til cup'en vet vi ikke helt enda, men det skal vi finne ut av ganske kjapt. Dette er absolutt ikke noe man må føle at man må si ja til, det skal være hvis det passer og at frøkna i huset har lyst!!!! Dersom det er flere enn tre som melder interesse, så trekker vi hvem som får være med.

Fint om dere kan gi en tilbakemelding til Ane i løpet av uka om det er interessant eller ikke (47 30 91 63). Dersom det er noen spørsmål er det også bare å ta kontakt.

Hilsen trenene :)

Ingen oppføringer er funnet