Lervik Idrettsforening - Snart ny hjemmeside....
Søk Logg inn

 Canningen front

Dnb front

Manstad-kjøtt front

Maxbo front

Ragnar-Larsen front

RG front

Skjæløy-brygger

Salva

Lervik front

{nomultithumb}

website uptime

Snart ny hjemmeside....

App

Som enkelte kanskje vet er det arbeidet ganske lenge med å bytte ut klubbens hjemmeside. Det nærmer seg nå lanseringsdato, og 21.05./22.05. samles alle lagledere på klubbhuset til ferdigstillelse av lagslister og litt opplæring i publisering av artikler etc. 

Den nye løsningen er basert på en løsning levert av Spoortz. Den kommer med en app som alle kan laste ned først som sist:

Den gamle hjemmesiden vil være aktiv en stund til, men nærmere sommeren vil www.lervikif.no pekes til den nye løsningen. Da vil alle lagsider også finnes her. De gamle bil være tilgjengelig via arkiv. 

Ta en titt på testsidene her: Testsider ny hjemmeside Lervik IF

Mange benytter sosiale medier i kombinasjon/istedetfor hjemmesiden. Spesielt er Spond utbredt. Vi vil jobbe med å avklare hvordan disse evt kan leve side ved side. Mye tyder på st vi ønsker at alle kalendere styres via Spoortz-appen da dette direkte vil reflekteres i våre spilleflater og lette administrasjonen av disse kraftig. 

Medlemsadministrasjon vil framover gjøres via hjemmesideløsningen. Det innebærer at alle aktive og foresatte må registreres nøyaktig. All fakturering fra klubben og synkronisering mot Norges Idrettsforbund vil skje herfra. Viktig derfor at alle sender oppdaterte personopplysninger til egne lagledere.

Håper alle støtter opp om dette initiativet i tiden framover. 

Har du lyst til å bidra til at Lervik IF framstår bra utad - har du teknisk eller øvrig kompetanse på nettløsninger og sosiale medier for øvrig —> Ta kontakt med oss (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Heia Lervik!

På vegne av hovedstyret i Lervik If

Flemming og Håvard