Lervik Idrettsforening - Lervik IF og Sport Engros avslutter samarbeidet

Lervik IF og Sport Engros avslutter samarbeidet

Til orientering

Onsdag 26.11. i forrige uke ble Lervik IF underrettet fra Sport Engros om at de endrer strategien med selskapet og samtlige eksisterende klubbkontrakter termineres. I hovedstyremøte torsdag 27.11. vedtok klubben derfor å sette i gang en prosess med å se på muligheten for å tegne avtale med ny hovedleverandør av utstyr. Denne vil koordineres av daglig leder Thor Martin med representanter fra fotball-, håndball- og big-gruppene.

Evt spørsmål ang Sport Engros avtalen kan rettes til Håvard Magnussen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller Ståle Foss Antonsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Innspill/spørsmål ang ny leverandør sendes til Thor Martin Martinsen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

På vegne av hovedstyret i Lervik IF
Håvard