Lervik Idrettsforening - ÅRETS FOTBALLSKOLE UNNAGJORT

ÅRETS FOTBALLSKOLE UNNAGJORT

IMG 4505 resized

IMG 4505

Årets fotballskole er nå over. Med et rekordantall på 70 deltakere, strålende vær og masse glede ble vellykket et av de oppsummerende ordene brukt om årets skole. I varmen kunne utøverne bli litt slitne og slappe i de lange dagene (09.00 – 15.00), men klarte allikevel å fullføre alle dagene, selv om mange nok var slitne når de kom hjem. Det gjaldt også trenerne som har gjort så godt de kunne, og lært bort masse av sine ferdigheter og kunnskaper.

Ekstra moro var det også den siste dagen. Som en overraskelse dukket de to lokalheltene fra Fredrikstad Fotballklubb opp. Vidar Martinsen fra Råde og vår egen Ludvig Begby som har spilt i Lervik. Dette til deltagernes store begeistring som fikk både hilse på de to forbildene og få autografer.

Ludvig Begby og Vidar Martinsen besøker fotballskolen

Den siste timen ble avsluttet med grilling hvor barna nøt både hamburgere og pølser, i ført musikk i nydelig sommervær utendørs. Deretter var det duket for diplomutdeling hvor alle også fikk gratisbilletter til J19 EM-kampene til Norge som spilles på Sarpsborg Stadion i juli.

Under kan du se gruppeinndelingen med trenerne på bildene:

IMG 4452

08 - 07 gruppa. Hovedtrener: Hilde Håland. Hjelpetrenere: Vigar Aabrekk Gjerløw, Dennis Holt Mathisen og Herman Kjølle (ikke avbildet)

IMG 4467

Jentegruppa. Hovedtrener: Elias Lervik. Hjelpetrenere: Ole Kristian Levvel (på bildet), Warin Bamarni, Hanne Sjøkvist, Johanne Holt

IMG 4474

06 - 05 - Hovedtrener: Thomas Bøhn. Hjelpetrenere: Tom-Henrik Haviken, Awar Bamarni, Emil Andreassen, Sondre Håland (ikke avbildet), Storm-Magnus Hovland (ikke avbildet).

IMG 4494

04 - 03. Hovedtrener: Haakon Nygaard Kristiansen / Kevin Olsen. Hjelpetrenere: Noah Svendsen, Harald Sollund, Ole-Jørgen Bentsen, Trym Ulriksen (ikke avbildet), Martin Alexandersen (ikke avbildet).

For flere bilder, trykk her