Lervik Idrettsforening - Spillerutvikling
Søk Logg inn

Bestilling av klær

Vi har bestilling på klær om dagen, så for dere som ikke har fått prøvd klær gi meg beskjed. (Espen 91787501)

Hvis noen har kontakter som ønsker å sponse gi meg beskjed, tøy blir billigere :-)

Bestilling er låst og må betales uansett fotball situasjon.

Fotball Info første halvår

YES

Nå har sommerferien begynt og vi har etablert en stor treningsgruppe for de som er hjemme og ønsker å trene.

Samtidig så tenkte vi at foreldre, Lervik-supportere og de som er aktive i Lervik skulle få litt fotballinformasjon fra ungdomsavdelingen.

Vi har i dag 3 lag for -03, og lagene er delt slik at det er jevne lag og fokuset er rettet mot spillerutvikling og breddefotball. Dette er veldig bra, samtidig som et av lagene er et rent jentelag.

02 har også to lag med bra oppmøte på treningene og det er bra engasjement fra trenere både på kamp og treninger. Her er det nye gutter som skal inn på sonetreninger, noe som er veldig spennende.

For 01/00 har det skjedd mye det siste halvåret og jeg vil begynne med å skryte litt. De har et stort trenerteam som er flinke på treningene, og de legger til rette for at gutta får mye positivt utbytte sosialt. De setter også krav til guttene sine på trening, at de skal ha gode holdninger og fokus den 1.5 timen de skal trene. Gutta er 13 år og da skal det være lov å sette litt krav til dem. Bra!!

Selv om vi ikke skal ha fokus på resultater, men spillerutvikling, så må vi gratulere gutta med en kjempeflott innsats i Arvika. -01 vant B sluttspill og -00 fikk faktisk en flott 2. plass i A-sluttspillet. Ved å oppnå en 2. plass med 24 påmeldte lag, kan vi ikke annet enn gratulere spillere og trenere. Og disse gode resultatene viser at de har god spillerutvikling. Vi skal også skryte litt av enkeltspillere. Da tenker vi på Sondre Håland som har hatt en fantastisk progresjon de siste årene. Han har i år spilt på et bylag som aldersmessig er høyere enn hans eget nivå. Videre har han vært med på kretslaget og blitt tatt ut til eliteturneringer gjennom FFK. Lars Næss har også tatt kontakt med by-lagstrenere, da han ønsket at Patrik Johansen skulle få prøve seg på by-laget. Vi ønsker Patrik lykke til! Av -01 gutta har Tor Gustav, Eirik og Storm Magnus fått videre tillit til å spille på FFK sitt bylag etter først å ha vært på sonelaget. Tor Gustav Guldbrandsen og Eirik Mikalsen har allerede vært med på èn eliteturnering.

For guttelaget sin del, var vi litt i tvil om vi skulle melde de på i KM eller nivå 2. Etter å ha vurdert dette opp mot en stor og fin treningsgruppe, valgte vi å ha et 7’er lag og et KM-lag. Dette har vist seg å gå veldig bra. De har et ungt trener-team bestående av Thomas Bøhn og Kevin L. Olsen, og de håndterer oppgaven bra. Her har vi også en spiller som hevder seg bra på kretslag. Og dette er noe vi er stolte av, spilleren heter Julie Stafne Gøsta Og tilbakemeldinger vi får er lovende for Julie.

På 00,99 og 98 har vi også et Jentelag som har vært med i serie spill og de klarer seg fint , og når jeg tenker etter så er faktisk en av treneren der en 1970 mod og da sier det seg selv at personen er å høre med godt engasjement på kamper.

Juniorlaget er vel det eneste av lagene i Lerviks ungdomsavdeling som har hatt et resultatkrav på seg i år. Dette er satt for å kunne spille i KM til neste år. Det er innført en ny regel fra i år om kvalifisering til KM-spill året etter. Og de klarte faktisk en 3. plass i sin gruppe GRATULERER. Og målsetningen for Jr-laget i år var faktisk videre spill i KM. De har et lag i KM og et 11er lag i nivå 2. Med mange gutter og med et godt samarbeid med guttelaget, så har vi kunnet stille to 11er lag.

Vi vil også få lov til å takke Kevin Lund Olsen for en kjempeflott innsats i Lervik IF de siste årene. De to siste årene har han spilt på Jr-laget, vært trener på guttelaget, hospitert til A-lagets kamper og vært ansvarlig for fotballskolen. Han har også sittet i fotballstyret, og det er litt rart å spørre en 19-åring om hvordan vi skal gjøre ting, men det har vi faktisk gjort. Vi ønsker Kevin lykke til med jus-studier i Sogndal.

Noen får litt mer oppmerksomhet i denne omgangen, men neste gang er det andre lag sin tur.

Vi i fotballstyret ønsker spillere, trenere og foreldre

                                                                   GOD SOMMER

Serie kamper 2 laget

               
Runde Dato Dag Tid Hjemmelaget Reultat Bortelag Bane
1 24.04.2014 torsdag 19:45 Selbak 2 Ikke klart Lervik 2 Selbak KG
2 01.05.2014 torsdag 19:45 Lervik 2 Ikke klart Skogstrand Manstad KG
3 06.05.2014 tirsdag 20:10 Trosvik 2 Ikke klart Lervik 2 Merkur 1 KG
5 21.05.2014 onsdag 19:45 Vansjø/Svinndal Ikke klart Lervik 2 Kirkebygden KG
6 29.05.2014 torsdag 19:45 Lervik 2 Ikke klart Ekholt Manstad KG
7 05.06.2014 torsdag 20:00 Kråkerøy Ikke klart Lervik 2 Kråkerøy st KG
9 19.06.2014 torsdag 19:45 Lervik 2 Ikke klart Mysen 2/ØIL Manstad KG

Skaw Info

Skaw info:

Reglemanget er tatt i plenium med foreldre, noen endringer er det og alle har fått info på hva som er nytt. Og konsekvensen er ingen mer spilletid, spiller flytter inn på foreldre sin leilighet og for de som ikke har med seg foreldre. Spiller flytter inn til Espen Begby sin leilighet, vi kjører også spillere inn på lagleders rom på skolen, hvis ikke spillere skulle holde ro ( legge seg ) på tiden som vi har avtalt.

Hvis vi får to store soverom i år også, så er romfordelingen:

 Rom 1: Christoffer Begby, Sander Berg, Joel Armstrong, Robin Aasen, Aleksander Bjørland, Marius Nævestad, Emil Kjøniksen, Arne Tvete Berger og Vegard

Rom 2: Ole M Lie, Hans J Mikalsen, Markus Olsen, Anders Tvete Berger, Sander Jacobsen, Marcus Døvre, Morgan Hansen, Anders Brevik og Christoffer Mikalsen ?

Foreldre med rulering på skole:

1 natt = Espen Begby 2 natt = Trond Tvete Berger 3 natt = Andre Mikalsen 4 natt = Arntfinn Brevik 5 natt = Arve Olsen 5 natt = Kai Berg

Info spillerutvikling

Vi kjører den 2 treningen til Søndag 23.06.13 kl 19:30 - 21:00

Spillere skal være ferdig skiftet kl 19:30 med fotballsko og leggskinner på. Trenere er også velkommen til å oppservere treningen.

Trenere.

Espen Begby

Ludvig Begby

Aleksander Bjørland

Roy Marthinsen ( Keeper trener )

Gi beskjed på sms hvis dere ikke kommer. 91787501