Lervik Idrettsforening - A-laget , Lervik/Gressvik 2013/2014

A-laget , Lervik/Gressvik 2013/2014

8632 10200119087643299 1481113558 nHeisann, alle håndball interesserte :)

Tenkte jeg skulle skrive litt om Damelaget til Lervik/Gressvik i håndball så dere kan bli litt oppdatert om hva som har skjedd siden mai.

Mitt navn er Hege Pettersen, jeg er hovedtrener for A-laget dennes sesongen. Med meg har jeg keeper/hjelpe trener , Jeanette Eriksen.

Vi tok over laget 1. Mai. Litt om Jeanette og meg. Vi spilte begge for Lisleby A-Lag i 12 år under Truls Abrahamsen. Jeg har også vært trener for A-laget til Øssiæ i ni år, hvor Jeanette har vært keeper. Eriksen har vært i Lervik før.

Vi ønsker å satse på de unge. Det første vi gjorde var å hente opp fem jenter fra 96 laget. Det er Nora Hjelde Øvrum, Mari Mathisen, Helene Søvik, Marthe Haaviken og Ida Rustad. De har nå trena med oss siden mai, pluss at de også trener med sitt eget lag. Det er fem treningsvillige jenter som A-laget kommer til å få mye glede av fremover.

Vi hospiterer også opp en gang i uken tre jenter fra 98 laget, vi har et tett samarbeid der med trener Thomas Næss.

I løpet at disse få månedene har vi nå fått en stall på hele 25 jenter. Det dukker opp nye fjes nesten hver trening, både nye og gamle.

Det er en utrolig herlig gjeng vi trener om dagen. Vi er " nesten" aldri under 20 stk på trening :)

Ettersom vi er så mange har vi jo fått et "luksus" problem :)

Heldigvis har vi tre damelag, så alle får bra med kamp matching.

Vi er veldig spente før seriestarten ettersom vi nå har måttet begynne helt på nytt med nye formasjoner og mange jenter som aldri har spilt sammen før. Vår målsettning er å ligge blandt de fire beste :)

Håper mange kommer og støtter oss på hjemme kampene og får et positivt intrykk av oss. Vi skal ihvertfall gjøre alt for at denne sesongen blir et morsomt og positivt år.

Vår første seriekamp går borte mot Råde onsdag 18 September.

Jeg sier bare tvi, tvi :)

Hilsen Trenær`n.