Lervik Idrettsforening - Egentreningsprogram i sommer

Egentreningsprogram i sommer

Egentrening

Da er det brått sommerferie, gutter! Men vi kan ikke hvile på laurbærene. Som Andreas fortalte i går, om vi ikke holder øktene gående gjennom sommerferien kommer formen til å falle og vi står dårlig rustet for høstsesongen.

Det skal vi vel ikke?

Andreas har satt sammen et kort egentreningsprogram dere skal kjøre i sommer. Det kan dere laste ned i Spond eller fra en av lenkene under. I tillegg anbefaler vi at dere fyller inn treningsloggen. Den kan dere skrive ut og ta med i papirformat eller lagre på telefonen. Når vi møtes igjen etter sommerferien samler vi inn loggene. Kanskje vanker det en premie til den med fleste gjennomførte økter.

Husk å få en voksen til å signere på hver økt - ellers teller den ikke.

For de av dere som spiller håndball er det et eget opplegg for sommertrening. Selvsagt kjører vi det sånn at en økt egentrening i fotball teller likt med en økt egentrening i håndball. For de det gjelder oppfordrer vi til å balansere programmene slik at dere får med dere litt av begge. Før gjerne opp håndballøktene på loggen for fotballen.

Avslutningsvis vil vi i trenerteamet få lov til å ønske alle en riktig god sommer. Det har vært en flott vinter- og vårsesong med både oppturer og nedturer. Vi har etterhvert blitt en bra og sammensveiset gjeng. Det er viktig!

Husk å bruke ferien godt til restitusjon, men også til vedlikehold av toppformen!

Last ned egentreningsprogram og -logg her:

 

GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

Kommende aktiviteter

Ingen oppføringer er funnet